ABS Hoornse Autoschade2019-05-10T07:35:32+00:00

ABS HOORNSE AUTOSCHADE

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van uw auto- of bedrijfsautoschade. Niet alleen zorgen wij voor uw schadeherstel, wij streven ernaar om u door het hele proces heen te helpen.

Maak een afspraak

Welkom bij uw autoschade expert

ABS Autoherstel Hoornse Autoschade in Zwaag

Voor al uw autoschade gaat u naar schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Hoornse Autoschade in Zwaag. Wij herstellen uw autoschade vertrouwd, vakkundig en snel!

Schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Hoornse Autoschade in Zwaag is gespecialiseerd in het herstellen van uw auto- of bedrijfsautoschade. Niet alleen zorgen wij voor uw schadeherstel, wij streven ernaar om u door het hele proces heen te helpen. Dit betreft de verzekerings- en schadeformulieren, maar ook er voor zorgen dat u mobiel bent terwijl wij uw auto herstellen. Daarom kunt u gebruikmaken van een van onze leenauto’s. Maar u kunt ook gebruik maken van ons haal- en brengsysteem, als u geen tijd heeft om uw auto te brengen of te halen.

Kennismaken met uw schadeherstelbedrijf van Zwaag en omstreken

Wij van schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Hoornse Autoschade in Zwaag doen er alles aan om uw eisen te voldoen, tenslotte is bij ons de klant áltijd koning. Wij nodigen u graag uit voor een warm welkom in onze schadeherstelbedrijf, zodat u kennis kunt maken met het enthousiaste en hartverwarmende team van de regio Zwaag en omstreken. Bij ABS Autoherstel Hoornse Autoschade in Zwaag staan professionaliteit, kwaliteit en klanttevredenheid voorop.

Onze specialiteiten
Wij maken gebruik van de modernste technieken. Of het nu gaat om restylen, belettering, demontage, montage, spuiten of onze bandenservice. Wij regelen het schadeherstel van A tot Z, voor zowel auto’s als bedrijfswagens.

Autoschade? Neem voor al uw schadeherstel in de regio Zwaag en Hoorn contact met ons op. U kunt rekenen op onze vertrouwde, vakkundige en snelle service!

Waarom ABS?

  • Altijd een vestiging bij u in de buurt
  • Betrouwbaar en vakkundig schadeherstel
  • Altijd minimaal 4 jaar Bovag garantie
  • Vervangend Vervoer
Maak een afspraak

Wat te doen bij Autoschade

De autoschadebedrijven van ABS Autoherstel werken snel en efficiënt aan het herstel van uw auto. Wat de autoschade ook is, u kunt erop vertrouwen dat onze mensen de schade vakkundig herstellen. Ze verwijderen krassen, herstellen lakschade, ze kunnen uitdeuken zonder spuiten, ze voeren spotrepair uit en ze repareren hagelschade en steenslag. Bij ABS Autoherstel werken alleen maar specialisten in autoschadeherstel. Ze zijn bedreven in het herstellen van schade aan uw auto, busje, camper of caravan.

Maak een afspraak

Heeft u een kleine schade aan uw auto? Een kras, deuk, steenslag of een beschadigde voorruit? Met ABS Klein Herstel is de schade snel hersteld, klaar terwijl u wacht!

Klaar terwijl u wacht

Kleine schades kunnen we snel herstellen zodat uw auto er weer tiptop uit ziet. We spreken een tijd met u af om de auto te brengen en u kunt gebruik maken van onze wachtruimte die van alle gemakken voorzien is. Uiteraard heeft u de beschikking over ons gratis Wifi-netwerk en gedurende de wachttijd verzorgen wij u met koffie, thee of water. Hoe lang de wachttijd is, is afhankelijk van de schade. Gemiddeld kunnen wij een kleine schade binnen 3 à 4 uur herstellen. Heeft u toch vervoer nodig? Dan kunt u een van onze leenauto’s of leenfietsen reserveren.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of een gerichte offerte over het herstel van kleine schades terwijl u wacht? Vul dan uw gegevens in op het contactformulier en upload minimaal één duidelijke foto van uw schade. U kunt de foto(‘s) ook via whatsapp aan ons sturen. Vermeld daarbij dan uw naam en woonplaats.

Wat kost ABS Klein Herstel?

Hieronder vindt u een overzicht van onze vanaf prijzen. Heeft u schade en wilt u meer informatie en een gerichte offerte? Vul dan het contactformulier zo compleet mogelijk in en voeg minimaal één duidelijke foto (maximaal drie) van de schade aan uw auto toe. Druk vervolgens op verzenden wij sturen u 24 uur een scherpe offerte voor die vervelende deuk of kras.

 Soort reparatie  Grootte  Prijs *  Duur
 Lakreparatie (alléén kras)  0-15 cm  Vanaf 149 euro  Klaar terwijl u wacht
 Lakreparatie (alléén kras)  15-30 cm  Vanaf 189 euro  Klaar terwijl u wacht
 Uitdeuken zonder spuiten (alléén deuk)  Deuk Ø 2 cm  Vanaf 40 euro  Klaar terwijl u wacht
 Voorruitreparatie  Ster 1 cm  Vanaf 45 euro  Klaar terwijl u wacht
 Velgreparatie per velg  Vanaf 99 euro  Klaar terwijl u wacht
 Steenslagreparatie  Vanaf 59 euro  Klaar terwijl u wacht
 Leenfiets  Gratis (wel graag reserveren)
 Leenauto  € 18,00  Per dagdeel (ochtend/middag)

* Prijzen zijn inclusief BTW.

Uitdeuken zonder spuiten

ABS HOORNSE AUTOSCHADE

Maak een afspraak
Openingstijden
ma 7:45 – 17:15
di 7:45 – 17:15
wo 7:45 – 17:15
do 7:45 – 17:15
vr 7:45 – 17:15
za Gesloten
zo Gesloten