Afleveringskosten2018-11-29T14:00:52+00:00

Afleveringskosten a € 595,-

Afleveringskosten a € 595,-

Wat mag u van ons verwachten?

6 maanden garantie
Standaard op elke occasion boven € 4500,- ontvangt u 6 maanden garantie. Deze garantie verzekert u van zorgeloos rijplezier zonder onverwachte kosten. Gaat er onverhoopt iets stuk? Dan repareren wij dit kosteloos voor u.

Garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen
Gedurende de 6 maanden garantieperiode geven u ook garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen zoals banden, remmen, uitlaat en accu. U weet dus zeker dat u gedurende de eerste 6 maanden na aflevering niet geconfronteerd zult worden met kosten voor het vervangen van slijtagegevoelige onderdelen.

Nieuwe APK bij aflevering
Onze keurmeesters controleren uw auto op alle APK punten en voeren de nodige reparaties uit. Bij auto’s die officieel nog niet toe zijn aan een APK controleren wij deze toch op de APK controle punten om er zeker van te zijn dat er geen mankementen zijn. Gecontroleerde kilometerstand
Alle occasions zijn voorzien van een tellerstandcontrôle. Met een gecontroleerde kilometerstand weet u zeker dat u een juiste occasion gekocht heeft.

Gratis Pechhulp in heel Europa
U ontvangt van ons een jaar lang de Fakkert Groep. Dit abonnement is 24 uur per dag geldig en te gebruiken in heel Europa. U wordt kosteloos op weg geholpen, ook wanneer u bijvoorbeeld thuis met een lege accu staat. De ANWB pechhulp is hiermee overbodig en u bespaart hiermee een duur abonnement. Wanneer het abonnement verlopen is ontvangt u van ons bij de volgende onderhoudsbeurt weer een nieuwe pas, geheel gratis.

Volledige afleverbeurt
Uw auto krijgt alvorens de aflevering een volledige onderhoudsbeurt. Mocht het noodzakelijk blijken om aanvullende werkzaamheden uit te voeren (bijvoorbeeld het vervangen van banden of remblokken) dan is dit uiteraard inbegrepen. Bij Fakkert Groep gaan de auto’s netjes en veilig de weg op.

Tenaamstelling
Als RDW gemachtigde verzorgen wij dat het kenteken te naam gesteld wordt. Een eventuele inruilauto wordt bij het RDW gevrijwaard. U ontvangt vervolgens thuis het nieuwe kentekenbewijs (Credit Card formaat).

Interieur & Lakreiniging
Vóór de aflevering wordt de auto van binnen en buiten grondig gereinigd. De lak wordt eventueel (opnieuw) gepolijst en in de was gezet. Eventuele kleine lakbeschadigingen worden zo netjes mogelijk gecamoufleerd.