Bandenwissel2019-01-30T12:10:11+00:00

Wacht niet te lang met het wisselen van uw winter of zomerbanden incl. opslag voor slechts € 75,-

Goede banden zijn van levensbelang

Banden zijn het enige onderdeel van de auto waarmee u met het wegdek verbonden bent. Een goede conditie is dan ook van levensbelang. Een goed profiel verkleint de remweg en kan daarmee ongelukken voorkomen. Daarnaast zorgt een goed profiel ervoor dat bij slecht weer het overtollig regenwater beter wordt afgevoerd, waardoor uw auto meer grip heeft op de weg.

Voor nieuwe winterbanden of zomerbanden, wielenwissel, balanceren en seizoensopslag kunt u allemaal bij Fakkert Groep terecht. Zowel voor banden van alle bekende A-merken als voor het voordelige huismerk!

Banden wisselen

Wacht niet te lang met het wisselen van uw winter of zomerbanden

Tijdig wisselen tussen zomer- en winterbanden is niet alleen veilig maar ook goed voor uw portemonnee. Winterbanden hebben een speciale rubber samenstelling en profiel. Dat maakt dat ze bij temperaturen onder 7 graden Celsius en op nat wegdek beter presteren. Dat merkt u aan een beter weggedrag en een kortere remweg. Dus wacht niet op de eerste sneeuw als u winterbanden wilt laten monteren.

En andersom, wacht ook in het voorjaar niet te lang met het terug wisselen. De voordelen van winterbanden smelten als sneeuw voor de zon zodra de temperaturen weer zomerse waarden aannemen. Met winterbanden neemt in die omstandigheden de remweg juist toe en neemt de grip af.

Het wissen van een complete wielset inclusief een half jaar opslag kost bij ons slechts € 75,- ga dus velig de weg op en maak direct een afspraak.

Maak een afspraak