Financiering2019-01-30T11:05:29+00:00

Ondersteuning bij de financiering

Fakkert Groep kan voor u een passend kredietvoorstel doen, waarbij u kunt rekenen op een objectieve beoordeling van uw financiële situatie. 

Voor een autolening die perfect past bij jouw situatie ben je bij Fakkert Groep aan het juiste adres. Ook kom je bij ons niet voor verrassingen te staan. Bij Findio weet je waar je aan toe bent en vraag je zelf jouw autofinanciering aan in een paar eenvoudige stappen. Je bepaalt zelf of je gebruik wilt maken van ons persoonlijke advies of niet.

Bereken uw financiering

Wij werken samen met
Findio voor auto

Ook als u op zoek bent naar een financiering voor uw auto, bent u bij CarSelexy aan het juiste adres. Door onze samenwerking met Findio voor auto, specialist in consumenten- en zakelijke financieringsoplossingen, kunnen wij u namelijk een aantrekkelijke lening of financial lease oplossing aanbieden.

Findio voor auto is een handelsnaam van kredietgever Ribank N.V., die op haar beurt onderdeel uitmaakt van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V.

Wilt u weten wat wij samen met Findio voor auto voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met uw CarSelexy dealer!

Bereken uw financiering