Hyundai2018-10-12T11:41:10+00:00

Hyundai: veelzijdig en actief

Hyundai’s Europese hoofdkantoor (Hyundai Motor Europe) staat in Offenbach Duitsland. Daar bevinden zich ook een grote eigen designstudio en een omvangrijke afdeling voor onderzoek en ontwikkeling. De ontwerpers in Europa tekenen hier nieuwe modellen en beslissen mee over de voorstellen van hun collega’s in de andere studio’s van Hyundai. Hyundai beschikt over moderne autofabrieken in Azië, Noord-Amerika en in Europa.

Hyundai, de kracht van kwaliteit en betrouwbaarheid

Hyundai is één van de grootste en succesvolste autofabrikanten ter wereld. Hyundai biedt wat kopers belangrijk vinden: een complete uitrusting en betaalbare topkwaliteit. Veiligheid, betrouwbaarheid en een stijlvolle uitstraling zijn daarbij vanzelfsprekend. Niet voor niets behoort Hyundai al vele jaren bij de top in Nederland.

visual-3

Fakkertgroep Hyundai

Voor de automobilist van nu

Hyundai timmert hard aan de weg. Door omvangrijke investeringen in technologisch onderzoek en nieuwe modellen heeft Hyundai een moderne generatie auto’s ontwikkeld die nauwgezet zijn afgestemd op de smaak en stijl van de veeleisende automobilist van nu.

Hoge betrouwbaarheid, lage kilometerkostprijs

De combinatie van topkwaliteit, een sterk design en een aantrekkelijke prijs is uniek. Hyundai biedt al deze voordelen. Bij de ontwikkeling van onze auto’s staat hoogwaardig materiaalgebruik voorop. Doordachte constructies verfijnen het productieproces met als gevolg dat tijdens de fabricage van elke Hyundai hoge kwaliteit altijd op de eerste plaats komt.

Fakkertgroep Garantie

Hyundai Fakkertgroep

Uiteenlopende modellen

Het modellengamma van Hyundai is zeer uitgebreid. Alle auto’s zijn voorzien van sterke en zuinige hightech benzine- of dieselmotoren die desgewenst kunnen worden gekoppeld aan een automatische transmissie. Welke voorkeur en welk budget u ook heeft; er is altijd volop keuze. Dat verklaart het succes van ons merk wereldwijd en ook in Nederland, waar Hyundai al jaren tot de tien meest succesvolle en bestverkopende merken behoort.