Mazda2018-09-25T08:29:26+00:00

Onconventioneel, tot in de kleinste details.

Wij zijn geen doorsnee autofabrikant. Dat komt door de vele uitdagingen in ons verleden. Maar het komt ook door de unieke kijk op de wereld van de mensen die bij Mazda werken. Terwijl anderen zich aan conventies houden, kiezen wij liever voor een onconventionele benadering om onszelf te verbeteren. Deze aanpak heeft ons al veel goeds gebracht, zoals de revolutionaire technologieën die onze Mazda’s kenmerken.

KODO design

Goed design moet u in beroering brengen. Letterlijk en figuurlijk. Om nieuwe, dynamische vormen te bedenken, hebben onze designers en engineers de bewegingen van roofdieren bestudeerd. Het resultaat is het adembenemende KODO – Soul of Motion design, een meesterlijke mengeling van spanning, elegantie en soepele gratie.

kodo-design

SkyActiv Fakkertgroep

SKYACTIV technology

Voor onze innovatieve SKYACTIV Technology hebben we de techniek van de auto volledig binnenstebuiten gekeerd. Dat wil zeggen dat we alle onderdelen van de verbrandingsmotor, de transmissie en het onderstel opnieuw onder de loep hebben genomen. Daarnaast hebben we dynamisch design weten te combineren met efficiënte aerodynamische prestaties.

MZD connect

U wilt zich graag verbonden voelen met uw auto. Wij begrijpen dat. Connectiviteit tussen auto en bestuurder is waar de Mazda om draait. Maar in plaats van overbodige gadgets die de bestuurder afleiden, gebruiken wij alleen technologie die iets toevoegt.

mzd-connect

history

Mazda historie

Wij staan bekend om onze onconventionele aanpak. Van de toepassing van de rotatiemotor, de zege op Le Mans tot en met onze gramstrategie. Nieuwe uitdagingen benaderen we steeds weer anders. Zo doen we dat nu eenmaal. Daarom zijn wij zoals wij zijn.