Seat2018-09-25T08:25:07+00:00

Wij zijn SEAT.

SEAT streeft naar het produceren van auto’s die de spannende combinatie van superieure techniek en puur rijgenot bieden. Wij zijn al 62 jaar een dynamisch, designgericht merk vol energie. We zijn constant op zoek naar hogere niveaus van TECHNOLOGY TO ENJOY.

Innovatie

SEAT heeft een nieuwe designfilosofie, een enorme stap voorwaarts voor het merk. Veel van onze modellen zijn uitgerust met een breed scala van baanbrekende technologiën op het gebied van veiligheid, brandstofverbruik en verbeterde connectiviteit. Bij SEAT komen design en innovatieve technologie samen.

Seat-Ateca-2017-1600-1d

recon-engine

Performance

Wat is de essentie van SEAT? In zijn puurste vorm is dat een prachtig design, geweldige prestaties en geavanceerde technologie, wat samenkomt in het meest dynamische pakket dat SEAT biedt: de SEAT Cupra. Hij gaat van 0-100 km/h in slechts 6,9 seconden, maar het gemiddelde verbruik is slechts 5,9 liter/100 km. De CUPRA is een leuke, dynamische auto die perfect is voor dagelijks gebruik.

Design

Ons team van ongeveer 100 ontwerpers produceert prachtige exterieurs en interieurs die de lat continu hoger leggen qua functionaliteit, de kwaliteit van materialen, vormen en afwerking. Het resultaat is een lijn van auto’s waarvan de vormgeving meteen opvalt en de sfeer en functionaliteit van het interieur al uw wensen overstijgt.

Fakkertgroep SEA

Seat Fakkertgroep

Duurzaamheid

Naast het gebruik van zonnepanelen voor onze fabriek, zijn we ook bijzonder trots op onze inzet voor het ontwikkelen van schone en zuinige auto’s. Lage CO2-uitstoot, volledig elektrische auto’s en hybrides, met de allernieuwste technologie op het gebied van brandstofverbruik, maken allemaal deel uit van ons streven naar het maken van superieure, comfortabele en schone auto’s. Dat is TECHNOLOGY TO ENJOY.