Zakelijke lease2019-04-01T12:36:19+00:00

U kunt bij ons terecht voor private lease. Maar hoe werkt het? U betaalt één vast bedrag per maand om in een auto naar keuze te rijden, dit is inclusief de veel voorkomende kosten zoals verzekering, wegenbelasting, onderhoud en de meeste reparaties. Alleen de brandstof betaalt u zelf. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op.

Elektrische auto leasen? Ook dat kan bij Fakkert Lease

Je denkt serieus na over elektrisch rijden of misschien ben je zelfs al zover en wil je een elektrische auto leasen. Waar moet je rekening mee houden? Wat zijn de voor- en nadelen van elektrisch rijden? Wij zetten de belangrijkste zaken voor je op een rij.

Is een elektrisch auto leasen goedkoper?

Als je een nieuwe auto aan gaat schaffen zijn de kosten een belangrijk argument. Dat is bij een elektrische auto niet anders. Elektrisch rijden is voordeliger als je kijkt naar de totale kosten per kilometer. Bij een 100% elektrische auto betaal je namelijk geen wegenbelasting. Daarnaast heb je niet de hoge brandstofkosten die je bij een auto op fossiele brandstof wel hebt.

Ook het onderhoud aan een elektrische auto is goedkoper. Een elektrische auto heeft immers geen slijtage gevoelige onderdelen zoals versnellingsbak of verbrandingsmotor. De kosten voor een gemiddelde onderhoudsbeurt liggen daardoor dan ook een stuk lager.

Wat is de actieradius van een elektrische auto?

Dat verschilt per merk en model. De gemiddelde elektrische auto heeft een actieradius van zo’n 250 kilometer. Voor de zakelijke rijder aan de krappe kant. Gelukkig staat de ontwikkeling van elektrische auto’s niet stil en worden er steeds betere auto’s gemaakt met een grotere actieradius. Merken als Tesla en Porsche zijn trendsetter en dwingen andere merken om ook de actieradius van hun auto’s te verbeteren.

De Hyundai KONA Electric

De Hyundai KONA is de eerste 100% elektrisch aangedreven SUV in Europa. Met een actieradius van maar liefst 482 kilometer is dit voor de zakelijke rijder een zeer aantrekkelijke auto. Voordeliger dan de meeste andere elektrische auto’s met een vergelijkbare actieradius en bovendien veel completer uitgevoerd.

Auto leasen als ZZP’er of startende ondernemer? Dit zijn jouw mogelijkheden

Je bent ZZP’er of startende ondernemer en wilt een auto leasen. Bij Fakkert Lease bieden we diverse oplossingen voor starters en ZZP’ers. Wat zijn jouw mogelijkheden en aan welke voorwaarden moet je voldoen? We leggen het graag aan je uit.

Welke leasevorm is geschikt voor ZZP’ers en starters?

Bij Fakkert Groep bieden we alle gangbare vormen van autolease aan. We bieden shortlease voor de kortere periodes en operational lease voor de langere termijn. Ook financial lease voor zzp’ers en starters behoort zelfs tot de mogelijkheden. Welke leasevorm voor jou het meest geschikt is hangt af van jouw wensen. In overleg bepalen we welke leasevorm voor nu het beste bij je past.

Shortlease voor ZZP’ers biedt de voordelen van een leasecontract maar geeft jou maximale flexibiliteit zoals bij het huren van een auto. Het is vaak voor een kortlopende periode en geeft je de mogelijkheid om op elk gewenst moment het contract te beëindigen.

Meer weten of advies over ZZP lease en lease voor starters?

In een persoonlijk gesprek bespreken we graag jouw mogelijkheden. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Contact

  • Vul de cijfers van uw telefoonnummer achter elkaar in en zonder overige tekens zoals - ( )

“Flexibiliteit en mobiliteit TOP” pas

Fakkert Groep combineert de schaalvoordelen van een grote landelijke leasemaatschappij met de persoonlijke benadering van een regionaal opererende onderneming. Als het u aanspreekt om een contactpersoon te hebben, bij wie u altijd kunt aankloppen met uw vragen en/of problemen, bent u bij ons aan het juiste adres. Door deze aanpak zijn wij een flexibele en daadkrachtige partner in mobiliteit!

Autolease inclusief:

  • Gratis haal- en brengservice

  • Flexibiliteit (alles in overleg)

  • Gratis reiniging tijdens onderhoud

  • Snel schakelen

  • Jong gebruikt & import mogelijk

  • Gratis vervangend vervoer

  • Persoonlijke benadering

  • Universeel, sterk in elk merk